Τεχνολογία και Επιστήμη

iPhone 4S αξίας 9,4 εκατ. δολαρίων

10 Δεκεμβρίου, 2011

2

0

Share
Ειδήσεις Τεχνολογία:
Γιορτές πλησιάζουν και σε περίπτωση που η κρίση όχι μόνο δεν σας έχει αγγίξει, αλλά έχετε και κάποιο «κομπόδεμα» στην άκρη, τότε θα ενθουσιαστείτε με το iPhone 4S του οποίου η τιμή ούτε λίγο, ούτε πολύ αγγίζει τα 9,4 εκατομμύρια δολάρια. Η πλήρης ονομασία του είναι iPhone 4S Elite Gold και υπεύθυνος για αυτό το smartphone, που κατατάσσεται περισσότερο στα κοσμήματα παρά στα τηλέφωνα, είναι ο Stuart Hughes.
Ο κύριος Stuart Hughes έχει ήδη θαμπώσει τους πάντες με ένα 8 εκατομμυρίων iPad, το οποίο κατάφερε και ξεπέρασε με το νέο του δημιούργημα, τώρα φανταστείτε τι θα κάνει στο iPhone 5.
O λόγος που αγγίζει αυτό το νούμερο η τιμή του, ή μάλλον καλύτερα οι λόγοι , είναι οι εξής:
500 άψογα διαμάντια συνολικά
53 διαμάντια στο πίσω μέρος στο λογότυπο της Apple
24-Karat χρυσή πλάκα στο πίσω μέρος
Χρυσό κουμπί πλοήγησης με διαμάντι 8.6-καρατίων
Ένα επιπλέον 7,4 καρατίων ροζ διαμάντι για να ‘χετε να αλλάζετε στο κουμπί πλοήγησης
Αν ενδιαφέρεστε να σας πούμε ότι μόνο δύο συσκευές θα κατασκευαστούν, οπότε τρέξτε να προλάβετε.
Πηγή: newsbeast

iPhone 5: Έρχεται τον Μάρτιο;
Ειδήσεις Τεχνολογία:
http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2011/12/th-iphone-5.jpg?84cd58Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά-καλά τοiPhone 4S, και ήδη έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία για το νέο iPhone 5. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες η νεα συκευή θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, περίπου 4 ιντσών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, ήδη οι ιαπωνικές εταιρίες Hitachi Displays και Sony Mobile Display Corporation έχουν αρχίσει τις αποστολές οθονών για το νέο iPhone. Και οι δύο εταιρίες είναι γνωστό ότι θα ετοιμάζουν οθόνες για το νέο iPad 3.
Ουσιαστικά, το iPhone 5 θα είναι ένα μεγαλύτερο iPhone 4S, αλλά περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τον Φεβρουάριο, στο Διεθνές Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph, το νεό iPhone θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο.
Πηγή: mediagate.gr