Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ



Δυο πρώτα βραβεία για το σχολείο μας
σε διαγωνισμό Έκθεσης της Αεροπορίας !

Δυο μαθήτριες της Α’Τάξης παρέλαβαν τα βραβεία τους
σε τελετή στο Αεροδρόμιο Λάρισας


Δυο μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Λάρισας κατέκτησαν το δυο πρώτα Βραβεία στο διαγωνισμό Έκθεσης για την Πολεμική Αεροπορία.
Το διαγωνισμό διοργάνωσε η 110 ΠΜ με την ευκαιρία της φετινής γιορτής της Αεροπορίας και με σκοπό να προωθήσει την αεροπορική ιδέα μεταξύ των μαθητών.
Η έκθεση είχε ως θέμα την «Ελληνική Πολεμική Αεροπορία» και το ρόλο της για τη χώρα και την εθνική μας άμυνα και σ’ αυτόν πήραν μέρος αρκετοί μαθητές σχολείων Β’θμιας Εκπαίδευσης της Λάρισας.
Νικήτριες του διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι μαθήτριες Αργυρώ- Μαρία Καρβούνη και Χρύσα Καραπιάλη, μαθήτριες της Α’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Λάρισας αμφότερες, που κατέκτησαν το 1ο και 2ο Βραβείο αντίστοιχα.
Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον υποδιοικητή της 110 ΠΜ σμήναρχο(Ι) κ. Ιωάννη Γκοντικούλη. στη διάρκεια μιας λιτής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών του Αεροδρομίου Λάρισας,
Παρέστησαν ο διευθυντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αθαν. Μαργαριτόπουλος, διευθυντές σχολείων, μαθητές και γονείς των συμμετεχόντων μαθητών προς τους οποίους απονεμήθηκαν έπαινοι.
«Η Πολεμική Αεροπορία επιτελούσε και επιτελεί έναν πολύ σημαντικό ρόλο για την πατρίδα μας. Θέλουμε η νέα γενιά να γίνει κοινωνός αυτού του έργου και να στέκεται πάντα κοντά στην Αεροπορία μας», τονίστηκε σχετικά στην εκδήλωση.
Με την ευκαιρία της βράβευσης, η Διεύθυνση και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Λάρισας απεύθυναν συγχαρητήρια προς τις βραβευθείσες μαθήτριες


Λεζάντα για φωτο: Ο σμήναρχος Ι. Γκοντικούλης με τις νικήτριες του διαγωνισμού, μαθήτριες του  1ου Γυμνασίου Λάρισας










1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!!!!!! ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή