Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012


Bazaar από το σχολείο μας….!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
 Μαλισόβα Ευρυδίκη
 Μάνο Αλεξάνδρα
Νικούδη Μυρτώ

  Με αφορμή την γιορτή των Χριστουγέννων το σχολείο μας, με τη συνεργασία καθηγητών και μαθητών, αποφάσισε να διοργανώσει ένα σχολικό bazaar  στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.  

                                  
  Αρχικά απευθυνθήκαμε στο Δήμο Λάρισας, προκειμένου να μας παραχωρήσει ένα περίπτερο για να οργανώσουμε το bazaar. Με την άδεια λοιπόν του Δήμου, όλοι όσοι συμμετείχαν άρχισαν να προετοιμάζονται κατάλληλα. Ο καθένας ασχολήθηκε με τη δημιουργία διάφορων πραγμάτων, τα οποία και πουλήθηκαν στο bazaar, όπως: γλυκίσματα, κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα είδη, παιχνίδια, ημερολόγια…… Το bazaar  διήρκησε συνολικά έξι μέρες, όπου ο καθένας με την ευθύνη ενός καθηγητή είχε αναλάβει ξεχωριστές βάρδιες.
Σκοπός της διοργάνωσης αυτού του bazaar  ήταν η επιθυμία του σχολείου να συγκεντρώσει κάποια χρήματα, ώστε να καλύψει βασικές ανάγκες του σχολείου - όπως βάψιμο, διακόσμηση, γραφική ύλη, οργάνωση διάφορων εκδηλώσεων και εκδρομών κ.α.

  Το σχολικό αυτό bazaar ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πέρα όμως από το σκοπό του να συγκεντρώσει χρήματα, δημιουργήθηκαν καλές σχέσεις και συνεργασία μεταξύ μαθητών και καθηγητών. Ελπίζουμε του χρόνου να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα παρόμοιο γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου