Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012



ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ

Προσφορά τροφίμων
στο Κοινωνικό παντοπωλείο
του Δήμου Λαρισαίων

Συγκινητική πρωτοβουλία από τους  μαθητές της Α’ Τάξης



Ρεπορτάζ:
Aλέξης Νάκας

 
       Την Τρίτη 14/2/2012 , οι μαθητές της Α' Γυμνασίου του σχολείου μας μετά την εκδρομή  πήγαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων  και παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για τους φτωχούς και άστεγους.
  Την πρωτοβουλία είχε ο καθηγητής των μαθηματικών κ. Μωυσής Σαλτιέλ, ο οποίος ζήτησε από τα παιδιά της Α' γυμνασίου να συγκεντρώσουν τρόφιμα.


Όλοι οι μαθητές ανταποκρίθηκαν και έφεραν σακούλες με διάφορα φαγώσιμα προϊόντα τα οποία μπήκαν σε κουτιά και μεταφέρθηκαν από τους ίδιους στο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου.
Τους μαθητές υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι και τους ξενάγησαν στον χώρο. Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Μπαρμπούτης, αφού ευχαρίστησε τους μαθητές, μίλησε για το σκοπό του κοινωνικού παντοπωλείου και για την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης ιδιαίτερα στα δύσκολα αυτά χρόνια της οικονομικής κρίσης.
Τέλος ανέφερε ότι εκτός από τρόφιμα, το κοινωνικό παντοπωλείο δέχεται ρούχα από όλους όσους μπορούν να προσφέρουν.
Στη φωτογραφία οι μαθητές που μετέφεραν τα τρόφιμα με τον αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Μπαρμπούτη, τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Αλέξη Καλέση και τον καθηγητή κ. Σαλτή Μωυσή


1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΑΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή